Орц:
Соусанд:
Улаан лоолио хэрчинэ.
Өргөст хэмхээ тал дугуй хэлбэрээр хэрчинэ.
Амтат чинжүүгээ нимгэн хэрчинэ.
Оливын жимсээ цагираг хэлбэрээр хэрчинэ.
Сонгиноо нимгэн хэрчинэ.
Бяслагаа шоо хэлбэрээр хэрчинэ.
Соусаа бэлдэнэ: Ургамлын тосоо нимбэгний шүүстэй холиод, давс чинжүүгээр амтлан хутгана.
Савандаа улаан лооль, өрсгөст хэмх, амтат чинжүү, оливын жимс, сонгиноо хийгээд бэлдсэн соусаа нэмж хутгана.
Бяслаг болон бүтэн оливын жимсээр чимэглэнэ. Бяслаг маш зөөлөн тул хутгахад бяцардаг тул хамгийн сүүлд нь хийвэл дээр.