Орц /2-4 хүний порц/
- 2 багс хуурай гоймон
- 2 х/х наран цэцэгийн тос
- 2 тахианы цээж мах
- 3 лууван
- 2 х/х зөгийн бал
- 1 х/х сой соус
- 1 нимбэг, жүүс
- Бага зэрэг кориандэр
- 2-3 х/х үр
Хийх арга
- Гоймонгоо давстай усанд зааврын дагуу болгон шүүж аваад 1 х/х наран цэцэгийн тостой холиод тусад нь тавина.
- Том хайруулын тавганд үлдсэн наран цэцэгийн тосоо халаан тахианы мах, үр, луувангаа хууран болгоод зөгийн бал, сой соус, нимбэгний жүүсээ хийн 30 сек болгоно.
- Кориандэр, гоймонгоо хольж хутгаад бэлэн болно.
Бэлтгэх хугацаа: 5 минут Хийх хугацаа: 10-15 минут