Пирогны суурь хийх
Орц
Хийх арга
Өндөгний шар болон өндөгөө хольж хийнэ.
Холигчоор хутгана.
Элсэн чихэрээ нэмнэ.
Жигд хэмээр хутгана.
Маслоо тавганд хийгээд устай саванд хийн зөөлөн гал дээр чанана. Энэ үед сүүгээ хийнэ.
Жигд хэмээр хутгана.
4-р зуурмаг дээрээ 2 төрлийн гурилаа нэмж жигд хутгана.
6 болон 7р зуурмагуудаа холиод жигд хэмнэлээр хутгана.
8-р зуурмагаа тосолсон листэн дээрээ жиг тараана.
Зуурмагны гадаргууг жигдлээд шарах шүүгээнд хийн 20 орчим минут болгоод гаргаж хөргөсний дараа хэрэглэж болно.
www.chef.mn