Хятад шанцайтай пирог
Орц
Хийх арга
Өндөгний шар болон элсэн чихэрээ хольж хутгана.
Сүүгээ 80º хүртэл халаагаад чихэртэй өндөгний шар дээрээ хийж хутгана.
Устай саванд савтай нь хийж өтгөртөл нь чанана.
Галаа унтраагаад шоколадны үйрмэгээ хийж хутгана.
Шингэлсэн желатинаа хийнэ.
Шанцайгаа хийж хутгана. Анхаар: Бага зэргийг чимэглэлд зориулж авч үлдэнэ.
Элсэн чихэрээ бага хэмжээний усанд хийн 180º чанана.
Өндөгний цагаанаа сайтар хутгана.
Чихэртэй усаа өндөгний цагаан дээрээ хийнгээ сайтар хутгана.
6-р зуурмаг дээрээ өндөгний цагааны зуурмагаа хийж хутгана.
Кремээ нэмж хийнэ.
Уутан шахагчиндаа хийгээд хэвэндээ шахна.
Хэвнээсээ гаргаад гадаргууг нь сүүтэй шоколадаар бүрнэ.
Пирогийн гадаргуу дээрээ кремээ дусааж өгнө.
Шанцайгаа дээрээс нь цацаж өгнө.
Дээр нь 1ш самар тавина.
www.chef.mn