Орц
/4 хүний порц/
- Хагас сабой байцаа
- 1 х/х халуун тогоотой наран цэцгийн тос
- 2 нимгэн урт зүссэн бакон
- Атга самар
- 2 хумс сармис
- 4 см урттай цагаан гаа
- 1 х/х ургамлын тос
- Сой соус
Хийх арга
- Байцаагаа халуун ногоотой наран цэцгийн тостой холиод тусад нь тавина.
- Хайруулын тавганд тосоо халаан баконоо 30 сек хуураад самар, цагаан гаа, сармисаа нэмэн цагаан бор өнгөтэй болтол хуурна.
- Галаа ихэсгэн сабой байцаагаа нэмэн 4-5 минут хуураад бага зэргийн сой соус хийн хутгаад бэлэн болно.