Орц:
-Элсэн чихэр -200гр
-Жүржийн цэвэр жүүс-60гр
-Хар шоколад-350гр
-Масло-225гр
-Жүржийн хальс- 1ш
-Гурил-45гр
-Өндөг-5гр
Хийх арга:
-Өндөг, элсэн чихрээ хольж, өтгөн цагаан болтол нь хутгана.
-Шигшсэн гурилаа хийгээд зунгааралдтал нь хутгана.
-Шинэхэн жүржийн жүүсээ хийж хутгана.
-Жүржийн хальсны үйрмэгээ хийнэ.
-40 хэмийн халуунд шоколадаа хайлуулаад маслоо нэмж хутгана.
-4,5-р зуурмагуудаа хольж хутгана.
-Хэвэндээ хийж 160-190 хэмд 60 минут орчим болгоно.
-Бялуун дээрээ сахарын пудр шигшин цацаж өгнө.
-Элсэн чихэртэй усанд чанасан жүржийн хэрчмээр чимэглэнэ.